Total Pageviews

Friday, May 18, 2012

CHL: Sejren venter på jer! [DANISH]

Følgende er en motivationstale oversat fra og inspireret af den legendariske NFL Coach Vince Lombardi. Fokuseret på Champions League-Finalen mellem mit favorithold Chelsea FC & Bayern München.

"Nå, så er vi her... I har været i gang siden sidste sommer, gennem vinter og nu ind i foråret. Det har været noget af en rejse. Det arbejde I har gjort, har fået jer hertil. I var ikke perfekte, det kan alle skrive under på. Men I var gode, gode nok til at komme hertil.

Og nu er det tid til at blive bedre! Og spille hårdere – give mere! Hvis I ikke tror I er vindere, så passer I ikke ind her! For sejr venter på jer! Det venter på Bayern München, det venter på Chelsea! Det venter på jer, på den bane! Det venter på jer, til at løbe for den – til at kæmpe for den. Til at I stjæler den fra modstanderen – og begynder noget som vil tage jer hele vejen til Berømthedens gyldne haller!

Herrer, Jeg tror fuldt og fast på at enhver mands fineste tid - hans største præstation – er det øjeblik hvor manden ligger udmattet på Kampens Bane – sejrrig.

Herrer, Det øjeblik venter på jer! Det venter på enhver mand i Bayern München’s Omklædningsrum – det venter på enhver mand i Chelsea’s Omklædningsrum!

Det der separerer en Champions League Finale, fra enhver anden kamp, er at en Champions League Finale altid huskes! Det er ikke bare endnu 90 minutters fodbold, det er 90 minutter som vil definere jer for altid – som vindere!

Folk spørger om det at vinde er det eneste? Mit svar til dem, er mit svar til jer – Spørg jer selv det forbandede spørgsmål! Er det at vinde det eneste for dig?! Er det dét du vil?! Vil du huskes som en vinder, eller som noget andet?

At spille i en Champions League Finale, vil sige at spille en Kamp som vil definere dig for evigt!

Det er essentielt at forstå at enhver Kamp, primært bliver vundet i hver mands hjerte... Så mænd, lad mig se jeres hjerter!  

Gør denne kamp til jeres fineste – Vi venter på jer...

Sejren venter på jer!"

Glæder mig utrolig meget til kampen, det skal være nu - på pokalen skal der stå Chelsea FC!

Keep the Blue Flag Flyin' High!

- I'm Jeffrey Rex!

No comments:

Post a Comment